Stekknivar

Stekknivar för alla tillfällen

För kocken som gärna lägger en saftig köttbit på grillen har vi ett fint sortiment av knivar, utmärkta vid servering av stekar och andra kötträtter där en vanlig bordskniv inte alltid räcker till. Hitta en riktigt bra stekkniv via oss på Köksknivsbutiken.se!

Vi har stekknivar från välkända tillverkare där kvalitet alltid går före kvantitet. Hos oss hittar du stekknivar till styckepris men även i set, vi har något som passar alla behov och tillfällen!

Stekkniven underlättar matbjudningen avsevärt, behöver du hjälp att hitta den stekkniv som passar dig bäst så hjälper vi dig gärna. Förutom vår goda service kan vi även stoltsera med goda villkor, höga kvalitet, förmånliga priser och blixtsnabba leveranser.

Morakniv® Steak Knife

Snyggt knivset med 2 stekknivar. Knivarna är designade av Mårten Cyrén. Knivarna har blivit så omtyckta och populära att de nu används som stekknivar på gormetrestaurangen Grand Hôtel i Stockholm. Grand Hôtel är en restaurang som drivs av stjärnkocken Mathias Dahlgren.

Knivbladen är tillverkade av svenskt specialstål från svenska Sandvik och knivarnas skaft är tillverkade av vacker ljus masurbjörk. Knivarna är härdade till hela 58 HRC vilket borgar för en långvarig skärpa.

Vårda dina stekknivar:

Diska aldrig stekknivarna i diskmaskin. Var noga med att torka av knivarna efter diskning, annars är det riska att de rostar och blir fläckiga. Knivskaftet mår bra av att behandlas med hårdvaxolja då och då. Kniven slipas med fördel med ett naturligt Arkansansbryne.

Postad i