Kockknivar

Kockkniven är en av kökets vassaste allt-i-allo-kniv!

Det är inte för inte som just kockkniven kallas för just ‘kockens kniv’. Den här knivmodellen finns i varje kök, stort som litet, påvert som rikt. En kockkniv är oftast den enda kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan såväl skiva tomater, hacka grönsaker, skära och filea kött med den som du kan använda den till att skala potatis och finhacka lök med den.

Här hittar du tips om olika kockknivar du kan köpa. Knivar från kända och erkända kvalitetstillverkare. Vi erbjuder ett brett sortiment av kockknivar som passar alla plånböcker. Vi erbjuder enbart kockknivar från kvalitetstillverkare. Här kan du köpa en kockkniv från bland annat Cold Steel, Böker, Kashima, Mora of Sweden, Wenger, Kershaw, Kyocera, Satake, Kanetsune Seki, Kershaw, Victorinox, Wüsthof, Porsche, Global, Fiskars, Chris Reeve, Due Cigni, Thiers-Issard (Sabatier) och Fällkniven. Behöver du hjälp med att välja rätt kockkniv är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kökskniv som passar för just dina behov.

Kockkniv Global SAI 19 cm. Vi tipsar om kockknivar som du kan köpa via oss. Vi representerar endast det bästa av det mesta. Välkommen.

Köpa kockknivar

Vi har sammanställt ett urval med kockknivar som passar de flesta. Bara för att en kniv är dyr betyder inte det per automatik att den är bättre än en billig. Dessa knivar som vi listar här är knivar vi kan gå i god för; kockknivar som verkligen håller måttet utan kompromisser. De butiker som säljer dessa är butiker med gott rykte och är välkända för sin goda kundomsorg och sin knivkunskap.

 

Kockknivar från Global

I Sverige är knivar från Global väldigt populära, med rätta bör tilläggas! Här följer ett noga och väl avvägt urval av just köksknivar från Global som vi tycker är värda att köpa.

 

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar! Du når oss lättast på info@slipverkstaden.se

Postad i